NEC vraagt om hulp bij afronding transfer Van Eijden

Reacties

De overgang van Rens van Eijden (27) naar Dinamo Moskou staat op de tocht. NEC heeft laten weten dat de wereldvoetbalbond FIFA en de Federatie van Betaald Voetbal Organisaties (FBO) zijn ingeschakeld om te bemiddelen.

NEC vraagt om hulp bij afronding transfer Van Eijden

De Nijmegenaren bereikten al op 15 januari een akkoord met Dinamo over de transfer. De verdediger zag daarmee zijn lucratieve droomtransfer werkelijkheid worden, maar moet nu toch vrezen. NEC meldt dat er complicaties zijn opgetreden in de afwikkeling van de formaliteiten. De Russen zouden naar verluidt extra eisen hebben gesteld. NEC geeft zelf verder geen uitleg.

De Nijmegenaren stellen wél dat Van Eijden de medische keuring heeft doorstaan. Omdat de transfermarkt in Rusland pas sluit op 15 februari is er ook nog voldoende tijd om de overgang alsnog af te ronden. NEC spreekt de hoop uit dat dat ook lukt. De huidige nummer vijf van de Eredivisie haalde met Dario Dumic al wel een vervanger voor de aanvoerder.

Trainer Ernest Faber behield bovendien zijn smaakmakers Anthony Limbombe en Christian Santos. Van Eijden, die dit seizoen tot twintig officiële duels kwam voor NEC, is een jeugdproduct van PSV. Hij werd een seizoen verhuurd aan Willem II en verdedigde vanaf 2009 de clubkleuren van NEC.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.