'Nantes in de markt voor overbodige Sigthórsson'

Reacties

Nantes hoopt Kolbeinn Sigthórsson naar Frankrijk te halen. De 25-jarige aanvaller van Ajax mag vertrekken uit Amsterdam, waar hij nog een contract heeft tot medio 2016.

'Nantes in de markt voor overbodige Sigthórsson'

De Franse nummer veertien van het afgelopen seizoen wil volgens De Telegraaf op korte termijn een bod uitbrengen op de IJslander. De Amsterdammers zijn al op zoek naar een nieuwe centrumspits, die met de Pool Arek Milik de strijd aan moet gaan.

Zivkovic
In navolging van Sigthórsson lijkt ook een vertrek van Richairo Zivkovic aanstaande, al is dat voor bepaalde tijd. De achttienjarige aanvaller wil het liefst een jaar op huurbasis spelen bij zijn oude club FC Groningen. In dat geval moeten er wel eerst spelers vertrekken. De leiding van de noorderlingen houdt bijvoorbeeld rekening met een vertrek van Michael de Leeuw.

Pas dan is Zivkovic een mogelijke optie. 'Als Michael inderdaad vertrekt, is hij een goede kandidaat' zei technisch manager Peter Jeltema deze week tegen VI. 'Maar op dit moment is het rustig en we merken ook dat de zes Europa League-duels die we gaan spelen erg leeft bij onze voetballers. Ze hebben samen die beker gewonnen en hebben een enorme drive om nu ook samen het Europese avontuur tegemoet te gaan.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.