NAC Breda heeft hoop op komst De Ridder opgegeven

NAC Breda heeft de hoop op de komst van Daniël de Ridder opgegeven. De 29-jarige aanvaller annex middenvelder was in gesprek met de Brabantse club, maar die gesprekken hebben niet geresulteerd in een contract.

NAC Breda heeft hoop op komst De Ridder opgegeven

'We zijn er niet uitgekomen met elkaar', bevestigt technisch directeur Jeffrey van As tegenover Voetbal International. De voormalig speler van onder meer Ajax, Celta de Vigo, Birmingham City en SC Heerenveen kon zich niet vinden in de aanbieding van NAC. Hij richt zich op een avontuur elders.

De Brabantse club gaat op zoek naar andere versterkingen. 'De komst van een centrale verdediger en een middenvelder heeft de hoogste prioriteit', zegt Van As. Voor die laatste vacature is Boldizsár Bodor een voorname kandidaat. De 31-jarige Hongaar kan, zoals VI eerder meldde, een contract tekenen voor een jaar met een optie voor nog een seizoen.

NAC sprak eerder al met Kees Kwakman (30, transfervrij vertrokken bij FC Groningen), die de centrale defensie moet versterken. Spits Matthew Amoah (32), op proef bij zijn oude werkgever, wordt als versterking voor de breedte gezien. (Dennis van Bergen)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen