Slask strijdt met NAC Breda om handtekening Kwakman

Kees Kwakman heeft de clubs deze zomer voor het uitzoeken. De transfervrije verdediger kan na twee seizoenen in Groningen aan de slag bij NAC Breda, maar geniet ook interesse uit het buitenland. Zo heeft Slask Wroclaw, de nummer drie van Polen, verregaande interesse.

Slask strijdt met NAC Breda om handtekening Kwakman

Kwakman denkt binnen twee weken een besluit te nemen, maar moet alle opties tegen elkaar afwegen. 'Afgelopen week werd ik bijvoorbeeld gebeld dat een club in Griekenland interesse heeft. Dat klonk interessant, maar ik moet even afwachten hoe concreet het is. Zo gaat het al weken aan een stuk door.'

Kwakman staat op dertigjarige leeftijd op een cruciaal punt in zijn carrière. Hij wil in zowel sportief als financieel opzicht de juiste keuze maken. 'Ik wacht rustig af en neem voorlopig nog geen beslissing', stelt hij daarom tegenover Voetbal International.

Technisch directeur Jeffrey van As is zodoende nog altijd in het ongewisse over de komst van Kwakman naar NAC. Eerder kwam al naar buiten dat ook Central Coast Mariners belangstelling had. Voor een transfer naar Australië vindt de Noord-Hollander het echter nog te vroeg. (Dennis van Bergen)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen