NAC Breda bereikt een akkoord met huurling De Roover

Sepp De Roover en NAC Breda hebben elkaar gevonden in een driejarig contract. De verdediger speelde afgelopen seizoen al op huurbasis voor de Brabantse club.

NAC Breda bereikt een akkoord met huurling De Roover

Technisch directeur Jeffrey van As gaf eerder al aan dat de partijen dicht bij overeenstemming waren, maar nu ligt er een akkoord met de 28-jarige Belgische oud-international.

De Roover komt over van SC Lokeren, dat hem afgelopen seizoen al op huurbasis overdeed aan NAC Breda. Eerder speelde de verdediger onder meer voor FC Groningen en Sparta.

De verwachting is dat NAC deze week ook tot overeenstemming komt met FC Groningen over de verkoop van Eric Botteghin aan die club. Met de overgang is circa 750.000 euro gemoeid. Ook is de Bredase formatie nog in gesprek met Kees Kwakman, die vertrokken is bij FC Groningen.

NAC nadert daarnaast een akkoord met Standard Luik over een langer verblijf van Danny Verbeek. De Brabanders willen een optie tot koop van de 22-jarige aanvaller, dei afgelopen seizoen als huurling vier keer scoorde in 25 duels voor de Brabanders. (Dennis van Bergen)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen