Gewilde Botteghin: 'Eén gesprek gehad met Groningen'

Eric Botteghin (25, foto) vervolgt zijn carrière mogelijk bij FC Groningen. De Braziliaanse verdediger van NAC Breda moet in Euroborg de opvolger worden van de naar Celtic vertrokken Virgil van Dijk.

Gewilde Botteghin: 'Eén gesprek gehad met Groningen'

De Groningers legden tot twee keer toe een bod neer bij de Brabanders, maar dat was tevergeefs. NAC Breda houdt vast aan een afkoopsom van 750 duizend euro.

Zelf sprak de Braziliaan onlangs met een afvaardiging van de Groningers. Botteghin: 'Ik heb één gesprek gehad met Groningen. Het is altijd mooi als een club interesse heeft. Op dit moment onderhandelen de clubs en kan ik weinig doen. Ik wacht het voorlopig even af.'

Botteghin benadrukt wel dat een Groningse transfer geen uitgemaakte zaak is. 'Ik heb het prima naar mijn zin bij NAC. Een transfer komt er alleen als het interessant is voor de club én voor mij. Ik heb wat dat betreft geen haast. Bovendien is er meer interesse in Nederland en in het buitenland.'

FC Groningen zou de derde Nederlandse club worden voor Botteghin. De verdediger speelde vijf seizoenen voor PEC Zwolle voordat hij naar NAC Breda ging. (Stef de Bont)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen