'Mühren komt in de Eredivisie nog beter tot zijn recht'

Het sterke optreden dit seizoen van FC Volendam-aanvaller Robert Mühren is behalve Ajax ook andere Eredivisieclubs opgevallen.

'Mühren komt in de Eredivisie nog beter tot zijn recht'

NEC volgt de ontwikkeling van Robert Mühren (24) op de voet. De middenvelder van FC Volendam is bezig aan een sterk seizoen, met negen goals in evenzoveel competitieduels. Vorige week scoorde hij twee keer tijdens het bekerduel bij Ajax (4-2 nederlaag na verlenging).

NEC heeft in de laatste transferperiode al geïnformeerd bij zijn zaakwaarnemer Martin van Ophuizen. De Nijmeegse club heeft nog geen bod uitgebracht, maar houdt Mühren wel scherp in de gaten.

'Het klopt dat NEC zich heeft gemeld', zegt Van Ophuizen die ook trainer is van Tweede Klasser Purmersteijn. 'Maar zo zijn er meer clubs. NEC heeft uiteindelijk andere spelers gehaald. Ik weet niet of ze dit seizoen nog terugkomen. Een overstap in de zomer is meestal verstandiger. Maar als de kans op een stap hogerop zich aandient, staat Robert daarvoor open. Ik denk dat hij in de Eredivisie nog beter tot zijn recht komt.' Mühren ligt nog tot 1 juli 2015 vast in Volendam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen