'Met hangen, wurgen en veel ergernis'

Reacties

Het Nederlands elftal van bondscoach Guus Hiddink komt er, ondanks de 3-1 zege van vrijdagavond op Kazachstan, opnieuw niet goed af in de media.

'Met hangen, wurgen en veel ergernis'

In de Nederlandse kranten werd er na de nederlagen tegen Italië (2-0) en Tsjechië (2-1) van enkele weken geleden geschokt gereageerd, maar ook de moeizame overwinning op het kleine Kazachstan zorgde voor negatieve reacties. 'Weer niet best' en 'Oranje redt het net', kopt het AD.

'Met hangen, wurgen en veel ergernis', gaat het verder op de sportkatern. Die ergernis kwam vooral voort uit het incident tussen Robin van Persie en Klaas-Jan Huntelaar, die het opzichtig met elkaar aan de stok kregen toen Van Persie voor eigen succes ging. Daarentegen spreekt de Volkskrant van 'Afellay sleept Oranje naar overwinning na stroperige wedstrijd'.

De Telegraaf opent de voorpagina met 'PFFF...Net op tijd' en 'Geplaagde bondscoach lijkt de gelukkige hand weer te hebben gevonden'. Het dagblad spreekt opnieuw van een teleurstellende avond van Oranje onder leiding van Hiddink, al losten de internationals uiteindelijk wel hun belofte in door Kazachstan te verslaan.

Maar behalve de relatief nipte zege is ook het incidentje tussen Van Persie en Huntelaar onderwerp van gesprek. De irritatie tussen Huntelaar en Van Persie was overduidelijk, ook al probeerden beiden het na de wedstrijd weg te wuiven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.