Mazzarri zwaar onder druk na gênant verlies Inter

Reacties

Internazionale blameerde zich op bezoek bij hekkensluiter Parma. Door de 2-0 nederlaag zwelt de druk op trainer Walter Mazzarri (foto) na twee nipte overwinningen op rij weer flink aan.

Mazzarri zwaar onder druk na gênant verlies Inter

Parma had vóór het duel met Inter zes keer op rij verloren en stond daardoor stevig laatste, maar kreeg tegen de Nerazzurri al na vijf minuten een flinke opsteker. Paolo De Ceglie rondde van dichtbij af na een voorzet van Andrea Risponi.

Inter stelde daar voor rust bar weinig tegenover en drong pas in de tweede helft echt aan. Mateo Kovacic trof de paal met een gekraakt schot. Even later kreeg Rodrigo Palacio op tien meter van het doel een enorme kans, maar zijn schot ging zo hoog over dat het meer kans maakte een van de lichtmasten te raken dan doel te treffen.

Een kwartier voor tijd kreeg Inter het deksel op de neus. Na een afgeslagen knal van Antonio Cassano (ex-Inter) stond De Ceglie wederom op de juiste plek om af te ronden: 2-0. Door de zege stijgt Parma van de laatste naar de achttiende plaats. Inter laat de kans liggen naar plek drie te stijgen en blijft achtste.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.