Martins Indi en Vormer op de bank in laatste duel Koeman

Reacties

In zijn laatste wedstrijd als trainer van Feyenoord heeft Ronald Koeman Bruno Martins Indi op de bank gezet. Op bezoek bij AZ, dat al zeker is van play-offs, treden de Rotterdammers weer aan in een 4-3-3-formatie.

Martins Indi en Vormer op de bank in laatste duel Koeman

Tijdens de 5-1 thuiszege van Feyenoord op SC Cambuur, die voldoende was om de tweede stek veilig te stellen, stuurde Koeman nog een 5-3-2-opstelling het veld in. Toen vormden Daryl Janmaat en Terence Kongolo de mannen op de flanken. Janmaat is geblesseerd en wordt vervangen door Sven van Beek, terwijl Kongolo opnieuw op de linkerflank zal acteren. Stefan de Vrij en Joris Mathijsen behouden hun plek in het centrum, waardoor Indi zich tevreden zal moeten stellen met een plek in de dug-out.

Op het Rotterdamse middenrif keert Lex Immers terug van een schorsing. Aangezien Tonny Vilhena en Jordy Clasie blijven staan, moet Ruud Vormer daardoor weer naast Koeman op de bank plaatsnemen.

Waar Ruben Schaken en Graziano Pellè tegen Cambuur nog de twee spitsen waren, krijgen zij dit keer ondersteuning van linksbuiten Jean-Paul Boëtius. Schaken is rechteraanvaller.

Zoals aangekondigd is Kostas Lamprou de doelman. Erwin Mulder ondervindt nog lichte fysieke klachten, maar Koeman had de Griek toch al laten spelen als beloning voor zijn positieve opstelling dit seizoen als wisselspeler.

AZ
Bij de Alkmaarders is Denni Avdic de spits omdat Aron Jóhannsson geblesseerd is. Markus Henriksen vervangt Viktor Elm, die eveneens vanwege fysieke ongemakken niet van de partij is.

De opstellingen:
AZ: Esteban; Johansson, Gouweleeuw, Viergever, Poulsen; Gudelj, Ortiz, Henriksen; Berghuis, Avdic en Beerens.
Feyenoord: Lamprou; Van Beek, De Vrij, Mathijsen, Kongolo; Clasie, Immers, Vilhena; Schaken, Pellè en Boëtius.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.