Mancini en Inter accepteren excuses van Sarri

Reacties

Roberto Mancini en Internazionale hebben een streep gezet onder het conflict met Napoli-manager Maurizio Sarri. Dat heeft de club laten weten in een statement.

Mancini en Inter accepteren excuses van Sarri

Dinsdag kregen de twee trainers het in de slotfase van het bekerduel in Napels met elkaar aan de stok. Sarri slingerde zijn collega-trainer daarbij diverse homofobe en discriminerende opmerkingen naar het hoofd. Mancini sprak daar vervolgens schande van in de media.

Sarri, die in het verleden ook al eens in opspraak raakte door homofobe opmerkingen, werd inmiddels voor twee bekerduels geschorst. Hij kreeg ook een boete van twintigduizend euro.

In het statement benadrukt Inter nog maar eens de trainer volledig te steunen en tegen discriminatie te zijn.  Maar de club accepteert samen met Mancini de gemaakte excuses wél en wil een streep zetten onder het akkefietje, zodat de focus weer op de wedstrijden kan. Napoli gaat in de Serie A aan kop. Internazionale is derde met vier punten achterstand. De Milanezen wonnen het bekerduel met 2-0 en treffen in de halve finale Juventus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.