Sarri komt weg met twee bekerduels schorsing en een boete

Reacties

Maurizio Sarri komt met de schrik vrij na zijn uitspattingen aan het adres van Roberto Mancini. De coach van Napoli is voor slechts twee bekerwedstrijden geschorst.

Sarri komt weg met twee bekerduels schorsing en een boete

Sarri stak namelijk ook in het verleden zijn mening niet onder stoelen of banken. 'Voetbal is een sport voor flikkers aan het worden', zei hij twee jaar geleden na een wedstrijd van zijn toenmalige club Empoli al eens, waarin hij vond dat de scheidsrechter te vaak voor overtredingen had gefloten.

Maandag had de trainer het gemunt op Inter-collega Mancini. Althans, laatstgenoemde sprak schande van de homofobe en racistische opmerkingen die hij naar zijn hoofd geslingerd kreeg. Sarri moest, indien hij daadwerkelijk schuldig werd bevonden, in het ergste geval vrezen voor een schorsing van twee maanden.

Zover komt het dus niet. Sarri mist door zijn straf enkel de eerstvolgende bekerduels in een nieuwe jaargang, want Napoli werd door Inter uit het lopende toernooi om de Coppa Italia geknikkerd (0-2). Sarri kreeg ook een boete van twintigduizend euro.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.