'Recidivist' Sarri moet vrezen voor zware schorsing

Reacties

Napoli-trainer Maurizio Sarri moet vrezen voor een langdurige schorsing. De succescoach kan voor twee maanden verbannen worden van de velden naar aanleiding van zijn homofobe opmerkingen rond het bekerduel met Internazionale (0-2) van dinsdag.

'Recidivist' Sarri moet vrezen voor zware schorsing

Inter-trainer Roberto Mancini onthulde na afloop dat Sarri tijdens de wedstrijd diverse homofobe en racistische opmerkingen had gemaakt. Sarri ontkende zijn uitspraken niet en bood zijn excuses aan, maar daarmee is de kous waarschijnlijk nog niet af.

La Gazzetta dello Sport meldt dat Mancini na afloop van het duel zijn verhaal heeft gedaan bij de openbare aanklager, die waarschijnlijk een onderzoek zal instellen. Als Sarri schuldig bevonden wordt, kan hij maximaal voor twee maanden geschorst worden.

Sarri is daags na zijn uitspatting verder in het gedrang gekomen. Media haalden namelijk uitspraken van de coach uit 2014 aan. 'Voetbal is een sport voor flikkers aan het worden', zei hij na een wedstrijd van zijn toenmalige club Empoli, waarin hij vond dat de scheidsrechter te vaak voor overtredingen had gefloten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.