Manchester United reist zonder Rooney af naar Eindhoven

Reacties

Wayne Rooney is niet inzetbaar voor Manchester United als die club dinsdag op bezoek gaat bij PSV (aftrap 20.45 uur). De aanvoerder van The Red Devils is niet op tijd hersteld van een hamstringblessure voor het Champions League-duel met de Eindhovenaren.

Manchester United reist zonder Rooney af naar Eindhoven

De topscorer aller tijden van de Engelse nationale ploeg liep de kwetsuur tijdens de laatste training van Manchester United voor de topper tegen Liverpool (3-1 winst) op. Daardoor moest hij het treffen met de ploeg van manager Brendan Rodgers al aan zich voorbij laten gaan.

United-manager Louis van Gaal heeft - mede door het afhaken van zijn aanvoerder - twee jonge spelers opgenomen in zijn selectie voor het groepsduel in de Champions League. Zo zullen James Wilson en Andreas Pereira (beiden negentien jaar oud) meereizen naar Eindhoven. Voor laatstgenoemde is het een weerzien met zijn ex-werkgever, zoals dat ook voor Memphis Depay geldt.

Ook David de Gea behoort tot de twintigkoppige wedstrijdselectie. De Spaanse doelman miste de eerste vier competitiewedstrijden wegens transferperikelen, maar werd vorige week na het afketsen van een overgang naar Real Madrid terug opgenomen in de eerste selectie. Van Gaal stelde hem afgelopen weekend zelfs alweer op. Dat ging ten koste van ex-AZ'er Sergio Romero.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.