Manchester City bezorgt Advocaat nog meer hoofdpijn

Sunderland heeft de volgende harde klap gekregen. Deze keer was Manchester City in de strijd om de League Cup veel te sterk voor de equipe van manager Dick Advocaat: 1-4.

Net als in de Premier League bracht Sunderland zichzelf tijdens de bekerwedstrijd in de problemen. Patrick van Aanholt veroorzaakte in de tiende minuut een strafschop door een overtreding te maken op Jesús Navas.

Met de benutte strafschop van Sergio Agüero (foto) was het leed allerminst geleden voor Sunderland. Doelman Vito Mannone incasseerde voor rust nóg drie treffers, waarvan hij er eentje op zijn eigen naam kreeg. Kevin De Bruyne en Raheem Sterling waren de andere beulen namens Manchester City, dat in de tweede helft wat gas terug nam. Ola Toivonen redde de spreekwoordelijke eer voor de thuisploeg.