Lodeweges waant zich nog niet zeker van play-offs

Reacties

Hoewel SC Heerenveen er in de race om een play-off-ticket goed voorstaat, wil trainer Dwight Lodeweges zich nog niet rijk rekenen. De coach van de Friezen kreeg in de aanloop naar het thuisduel met AZ zowel een meevaller als een tegenvaller.

Lodeweges waant zich nog niet zeker van play-offs

'Als je zelf een slechte serie neerzet en de concurrent draait goed, is zes punten niet veel', doelt hij op de clubwebsite op het gat met nummer acht SC Cambuur. De nummers vier tot en met zeven komen zeker in aanmerking voor de play-offs om een Europa League-startbewijs en als PEC Zwolle de beker wint mogelijk zelfs de nummer acht ook nog. 'Maar we moeten zelf punten blijven  pakken om zeker te zijn van de play-offs', meent Lodeweges.

Zaterdag kan de trainer hoogstwaarschijnlijk weer beschikken over Joost van Aken, die zo goed als hersteld is van een hamstringblessure. Doke Schmidt is op zijn beurt afgehaakt met enkelklachten. Desondanks ziet Lodeweges zeker kans op succes voor zijn elftal. 'AZ heeft een goede ploeg met veel individuele kwaliteit. Als AZ zijn normale spel speelt, kan het een leuke wedstrijd worden. We maken zeker kans. In Alkmaar hebben we laten zien dat we mee kunnen met AZ.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.