Liverpool-flop Balotelli op weg terug naar Milan

Reacties

Mario Balotelli keert terug bij AC Milan. De Italiaanse topclub huurt de spits voor een seizoen van Liverpool, op voorwaarde dat hij de medische keuring doorstaat.

Liverpool-flop Balotelli op weg terug naar Milan

Milan Channel, het clubkanaal van de Rossoneri, maakt melding van een deal over Balotelli. Morgen vinden de medische tests plaats.

Daarmee heeft Liverpool eindelijk een oplossing gevonden voor de uitzichtloze situatie van Balotelli (25) op Anfield. Door de komst van Danny Ings, Divock Origi en Christian Benteke was Super Mario ver in de pikorde gezakt bij de club waar hij met Daniel Sturridge al een zeer geduchte concurrent had.

Bij Milan wordt het voor Balotelli ook niet makkelijk om een basisplaats te veroveren, want hij krijgt in San Siro concurrentie van Carlos Bacca, Luiz Adriano, Jérémy Ménez, Mbaye Niang en Alessandro Matri.

Balotelli stond van begin 2013 tot medio 2014 al onder contract bij Milan. Door 26 keer te scoren in 43 competitiewedstrijden verdiende hij een transfer naar Liverpool, waar hij in zestien competitieduels slechts een keer scoorde. Eerder kwam de 33-voudig international uit namens Manchester City en Internazionale. Die club komt op hij op 13 september al tegen tijdens de Derby della Madonnina.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.