Balotelli wekt woede met steun aan Sterling

Reacties

Op het veld doet Mario Balotelli weinig meer van zich spreken, maar op social media des te meer. De spits van Liverpool heeft voor ophef gezorgd door de naar Manchester City vertrokken Raheem Sterling publiekelijk te steunen.

Balotelli wekt woede met steun aan Sterling

Sterling geldt bij Liverpool als persona non grata na zijn vertrek naar City. Niet vanwege de transfer an sich, maar vooral door de wijze waarop hij vertrok. Om de overgang te forceren weigerde hij zich te melden voor een trainingskamp, meldde hij zich ziek en liet hij zijn zaakwaarnemer Liverpool publiekelijk door het slijk halen.

Balotelli geniet al bijzonder weinig krediet in Liverpool na zijn bijzonder matige debuutseizoen op Anfield (een doelpunt in zestien competitieduels), maar dat weerhield hem er niet van zich te mengen in de soap rondom Sterling. 'Goed gedaan Raheem. Dit is het beste antwoord. Ga zo door', tweette Balotelli na Sterlings oefendebuut namens City.

Droevig
Het kwam Super Mario op woedende reacties te staan, maar dat deerde de Italiaan niet, want hij zette zijn relaas daarna nog wat steviger aan. 'Fans van Liverpool zijn geweldig, maar ik hoop dat Sterling zijn topniveau haalt bij City. Hij verdient het want hij is een goede jongen en enorm getalenteerd. Ik vind dat jullie hem moeten blijven steunen. Hij heeft alles voor Liverpool gegeven en het maakt me droevig hoe hij nu wordt aangepakt.'

Balotelli staat bij Liverpool al tijden op de nominatie te vertrekken. De ex-aanvaller van Manchester City, AC Milan en Internazionale moet in de concurrentiestrijd onder meer Daniel Sturridge, Divock Origi, Danny Ings en Rickie Lambert voor zich dulden. Daarnaast krijgt hij met Christian Benteke, die over lijkt te komen van Aston Villa, er binnenkort nog een concurrent bij. Balotelli is met Liverpool ook niet afgereisd naar Australië en Maleisië, waar The Reds zich voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.