Balotelli niet meer welkom bij selectie Liverpool

Reacties

Mario Balotelli's dagen bij Liverpool zijn geteld. De Italiaanse spits mag van manager Brendan Rodgers niet langer met de hoofdmacht trainen.

Balotelli niet meer welkom bij selectie Liverpool

The Independent schrijft over de pijnlijke degradatie van Balotelli, die tegenwoordig apart van de eerste selectie traint. Hij krijgt daarbij gezelschap van Fabio Borini en José Enrique, die zich van Rodgers ook niet meer hoeven te melden tijdens de oefensessies van de eerste selectie.

Rodgers heeft Balotelli ook laten weten dat hij niet in actie gaat komen tijdens de afsluitende oefenwedstrijden van Liverpool. Morgen spelen The Reds tegen HJK Helsinki en zondag wacht de generale repetitie voor de start van de Premier League tegen Swindon Town. Eerder behoorde het wonderkind van weleer al niet tot de selectie die tourde door Azië en Australië.

Liverpool is er alles aan gelegen Balotelli de komende maand te verkopen en de club is bereid daarbij een fors verlies te nemen op de speler die vorig jaar voor 25 miljoen euro overkwam van AC Milan. Voor ongeveer veertien miljoen euro mag Super Mario de Engelse club verlaten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.