Liverpool ontdoet zich in return wel van Exeter City

Reacties

Liverpool heeft zich in de derde ronde van de strijd om de FA Cup niet nog eens laten verrassen door Exeter City. De ploeg uit de League Two had zich op eigen 8 januari in eigen huis nog dapper verweerd (2-2), maar ging op Anfield tijdens de replay met 3-0 onderuit.

Liverpool ontdoet zich in return wel van Exeter City

Al na tien minuten kwam de formatie van manager Jürgen Klopp op voorsprong. Joe Allen (op de foto rechts) was het eindstation van een soepel lopende aanval. Het voorbereidende werk werd gedaan door Christian Benteke en Brad Smith.

Vervolgens duurde het tot de 74ste minuut totdat Liverpool de 2-0 op het scorebord bracht. De manier waarop was fraai. Invaller Oluwaseyi Ojo krulde de bal op fraaie wijze in de verre kruising en brak daarmee het verzet van de vierdedivisionist. João Carlos bepaalde vervolgens ook nog de eindstand door de 3-0 te maken.

In de vierde ronde moet Liverpool het op 30 januari in een thuiswedstrijd opnemen tegen West Ham United. Zodoende blijft Klopp met zijn ploeg op meerdere fronten actief. Liverpool zit nog in de Europa League en treft medio februari FC Augsburg. In de competitie staan The Reds  negende en de eerste halve finale van het tweeluik met Stoke City in het toernooi om de League Cup werd ook al gewonnen (0-1).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.