Blunder Bogdán leidt stunt Exeter tegen Liverpool in

Reacties

Exeter City heeft voor een flinke stunt gezorgd door in het FA Cup-toernooi gelijk te spelen tegen Liverpool: 2-2. De gedecimeerde ploeg van trainer Jürgen Klopp kan via een replay alsnog de vierde ronde van de beker bereiken.

Blunder Bogdán leidt stunt Exeter tegen Liverpool in

Door een enorme blessurecrisis trad Liverpool met een piepjonge formatie aan op bezoek bij de club uit de League Two. Aan de rugnummers van de Liverpool-talenten was te zien hoe hoog de nood was voor manager Jürgen Klopp, die onder meer spelers met nummer 44, 48, 53 en 56 het bedroevend slechte veld op stuurde. Kolo Touré, Jordan Henderson, Daniel Sturridge, Divock Origi, Martin Skrtel, Dejan Lovren, Mamadou Sakho, Jordan Ibe en Philippe Coutinho ontbraken.

Liverpool kende een zeer beroerde start. Tom Nichols opende al in de negende minuut de score door de bal binnen te glijden na een voorzet van Josh Read. De negentienjarige Jerome Sinclair, die voor de vierde keer meedeed namens Liverpool, maakte drie minuten later na slecht verdedigen van Exeter de 1-1.

Een van de weinige Liverpool-spelers met enige ervaring, doelman Adam Bogdán, ging hopeloos in de fout bij de 2-1. De Hongaarse sluitpost schatte een corner van Lee Holmes verkeerd in, waardoor de bal ineens de kruising in zeilde.

Via een kopbal van Christian Benteke was Liverpool vlak na rust dicht bij de 2-2, de goal die er in de 73ste minuut alsnog kwam. Na zwak verdedigen van Jordan Moore-Taylor schoot Brad Smith raak. Liverpool ging in de slotfase op jacht naar de winnende treffer, maar kwam door tegenaanvallen van Exeter ook nog een paar keer in de problemen. Gescoord werd er niet, waardoor Liverpool en Exeter binnenkort op herhaling moeten. Dan is Anfield, het stadion van The Reds, het decor.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.