Exeter klaar voor Anfield-trip: 'Waarom niet nog zo'n show?'

Reacties

Exeter City heeft door zijn stunt tegen Liverpool in de strijd om de FA Cup (2-2) in één klap de spelerssalarissen voor een heel jaar terugverdiend. Maar de club gaat geen gekke dingen doen.

Exeter klaar voor Anfield-trip: 'Waarom niet nog zo'n show?'

Manager Paul Tisdale beseft ook dat de club van het vierde niveau elke penny goed kan gebruiken. 'We gaan nu niet ineens flink investeren', zegt hij over de slordige miljoen euro die zijn club nu tegemoet kan zien. 'We willen juist koesteren wat we hebben. Nee, een feestje komt er voorlopig ook niet', vervolgt hij tegen de BBC.

Exeter verdiende het geld gek genoeg juist doordat het een kwartier voor tijd een voorsprong verspeelde. Ook tijdens de replay op Anfield Road worden namelijk de recetten verdeeld, wat de trip uitermate lucratief maakt. 'Maar ik ben een manager en ik wil elke wedstrijd winnen. Wat dat betreft ben ik teleurgesteld, want we hebben de kansen gehad om het hier af te maken.'

Groundsman
Zijn collega Jürgen Klopp uitte vooral zijn onvrede over de in zijn ogen barre staat van de grasmat, maar Tisdale vond niet dat de club iets te verwijten viel. 'We hebben drie thuiswedstrijden gespeeld in anderhalve week. Ik moet onze groundsman juist een compliment maken dat we hebben kunnen voetballen. Hij heeft fantastisch werk verricht voor de club', reageert hij op de aantijgingen van de Duitser.

Tisdale wil uiteraard genieten van de trip naar Anfield (vermoedelijk over anderhalve week), maar wil daarbij het sportieve aspect niet vergeten. 'Wat een avond was dit, mijn spelers hebben echt alles gegeven. Het was een fantastisch bekerduel. Maar waarom kunnen we niet nog zo'n show geven?'

Exeter, dat de laatste jaren nooit 'overwinterde' in de FA Cup, mocht in 2005 al eens opdraven tegen Manchester United op Old Trafford. Daar werd verrassend met 0-0 gelijkgespeeld, waarna de replay op eigen veld wel verloren ging.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.