Klopp laat jeugdinternational Ojo huiswaarts keren

Reacties

Liverpool heeft Sheyi Ojo teruggeroepen van zijn huurperiode bij Wolverhampton Wanderers. De beslissing van The Reds volgt na nieuwe blessures.

Klopp laat jeugdinternational Ojo huiswaarts keren

Zo vielen Dejan Lovren en Philippe Coutinho geblesseerd uit in het League Cup-duel met Stoke City (1-0 winst). De kwetsuur van laatstgenoemde lijkt de aanleiding te vormen voor de vervroegde terugkeer van de achttienjarige Ojo, die in eerste instantie tot komende zomer bij Wolverhampton zou spelen.

Bij de nummer elf van het Championship kende de international van Engeland Onder-19 een voortvarende start. De linksbuiten leverde in de eerste drie maanden van het seizoen drie assists af en kwam zelf twee keer tot scoren. In december moest Ojo het echter met een reserverol doen bij de club van Nederlander Rajiv van La Parra.

Ojo komt mogelijk vrijdag al in actie voor Liverpool, dat dan op bezoek gaat bij Exeter City voor een FA Cup-wedstrijd. Manager Jürgen Klopp heette eerder deze week Ryan Kent al welkom nadat de aanvaller terugkeerde na een huurperiode bij Coventry City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.