Leicester komende duels zonder belangrijke Kanté

Reacties

N'Golo Kanté moet de duels met West Bromwich Albion (thuis) en Watford (uit) aan zich voorbij laten gaan. De 24-jarige middenvelder van Leicester City kampt met een hamstringblessure.

Leicester komende duels zonder belangrijke Kanté

'Ik denk dat Kanté er de komende twee wedstrijden niet bij is', liet Leicester-manager Claudio Ranieri maandag weten. 'Hij heeft hamstringklachten, waardoor ik hem rust geef. Afgelopen zaterdag tegen Norwich City (1-0 winst) kwam Andy King in het veld als zijn vervanger. Hij vormt een goed duo met Danny Drinkwater.'

In de schaduw van Riyad Mahrez en Jamie Vardy is Kanté dit seizoen een van de wekelijkse uitblinkers bij Leicester, dat na 27 wedstrijden nog altijd koploper is in de Premier League. De middenvelder, die afgelopen zomer werd overgenomen van Caen, kwam alle duels in actie en was daarin goed voor één doelpunt en drie assists.

Ranieri is op zijn hoede voor West Bromwich Albion. 'Zaterdag stonden ze na een half uur al met 3-0 voor tegen Crystal Palace (3-2 winst). Het is een erg gevaarlijke ploeg. Tijdens de uitwedstrijd hadden we het ook lastig. West Brom kwam toen ook op voorsprong, maar uiteindelijk wonnen we wel met 3-2.'

Met nog elf duels voor de boeg heeft Leicester City twee punten voorsprong op nummer twee Tottenham Hotspur. Arsenal heeft vijf punten minder. Manchester City kijkt tegen een achterstand van negen punten aan, maar heeft nog wel een wedstrijd tegoed.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.