Lazio moet belangrijke Biglia opnieuw missen

Reacties

Lazio moet het opnieuw enige tijd stellen zonder Lucas Biglia. De nog maar net van een kuitblessure herstelde aanvoerder heeft een dijbeenblessure opgelopen in de WK-kwalificatiewedstrijd van Argentinië tegen Ecuador (0-2).

Lazio moet belangrijke Biglia opnieuw missen

Biglia ontbrak vrijwel de gehele maand september al bij de club van Edson Braafheid, Wesley Hoedt, Ricardo Kishna en Stefan de Vrij. Sinds de 29-jarige middenvelder zijn rentree maakte, won Lazio al zijn wedstrijden: 2-1 tegen Hellas Verona, 3-2 tegen Saint-Étienne en 2-0 tegen Frosinone.

Het zal trainer Stefano Pioli dan ook niet bevallen dat Biglia, dit seizoen al drie keer trefzeker, nu weer twee weken aan de kant staat. De Romeinen missen hun captain daardoor in de competitieduels met Sassuolo en Torino en het Europa League-treffen tegen Rosenborg BK.

Daartegenover staat dat De Vrij komende zondag tegen Sassuolo naar eigen zeggen zijn rentree kan maken. De Oranje-international miste de laatste zeven wedstrijden van de huidige nummer drie van de Serie A door een knieblessure, maar zei zondag weer hersteld te zijn van die kwetsuur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.