Kuipers en Makkelie weekend vrij na Europese avonturen

Reacties

Scheidsrechters Björn Kuipers en Danny Makkelie fluiten woensdag in de Champions League, maar mogen daarna van een vrij weekend genieten. Kevin Blom reist - een week na zijn veelbesproken optreden bij het duel tussen SC Cambuur en PSV - af naar Kralingen.

Kuipers en Makkelie weekend vrij na Europese avonturen

Makkelie is door de UEFA uitgekozen om woensdag in Duitsland het duel tussen Bayer Leverkusen en BATE Borisov te leiden. Voor Kuipers wacht een nóg fraaier affiche: hij heeft op hetzelfde tijdstip in Italië de leiding over de ontmoetingen tussen grootmachten AS Roma en Barcelona, de regerend CL-kampioen.

In de Eredivisie hoeven zij komend weekend niet te fluiten. Blom - die vorige week Cambuur-middenvelder Sander van de Streek met een discutabele rode kaart wegstuurde - wél. Hij hanteert zondag de fluit tijdens de wedstrijd tussen Excelsior en koploper Ajax.

Vrijdag opent Allard Lindhout het weekend, hij fluit NEC - SC Heerenveen. Op zaterdag komen Jochem Kamphuis (SC Cambuur - FC Twente), Ed Janssen (PEC Zwolle - ADO Den Haag), Serdar Gözübüyük (Heracles Almelo - PSV) en Siemen Mulder (Willem II - FC Utrecht) in actie. Naast Blom fluiten op zondag ook Pol van Boekel, Bas Nijhuis en Martin van den Kerkhof. Zij zijn de arbiters bij respectievelijk Roda JC Kerkrade - Feyenoord, FC Groningen - AZ en Vitesse - De Graafschap.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.