Blom mag weer fluiten, Gözübüyük naar De Kuip

Reacties

Het komende Eredivisie-weekend wordt afgesloten met het duel tussen Feyenoord en Vitesse. Serdar Gözübüyük heeft zondagmiddag vanaf 16.45 uur de leiding over dat duel. Ook Kevin Blom komt weer in actie.

Blom mag weer fluiten, Gözübüyük naar De Kuip

Het duel in Rotterdam is een herhaling van de voorlaatste speelronde van vorig seizoen, toen de Arnhemmers er in De Kuip met een ruime overwinning (1-4) vandoor gingen. Het duel in Friesland tussen SC Heerenveen en regerend landskampioen PSV staat op zaterdagavond (19.45 uur) onder leiding van Eric Braamhaar.

Ajax gaat op zondag (14.30 uur) op bezoek bij NEC, bij dat duel is Dennis Higler de leidsman. PEC Zwolle en FC Twente (12.30 uur) krijgen zondag te maken met de afgelopen weekend gepasseerde Blom, terwijl ADO Den Haag - FC Utrecht (14.30 uur) onder leiding staat van Pol van Boekel.

FC Groningen en Excelsior openen op vrijdag om 20.00 uur het bal, Edwin van de Graaff is daar de arbiter van dienst. Roda JC Kerkrade - De Graafschap (zaterdag, 18.30 uur), SC Cambuur - Heracles Almelo (ook zaterdag, 20.45 uur) en AZ - Willem II (zondag, 14.30 uur) worden gefloten door respectievelijk Bas Nijhuis, Richard Liesveld en Ed Janssen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.