Van Boekel leidt Twente-Ajax, derby voor Gözübüyük

Reacties

De vijfde speelronde van de Eredivisie gaat zaterdag van start met het duel tussen Roda JC Kerkrade en NEC, dat onder leiding staat van Björn Kuipers. Pol van Boekel is scheidsrechter bij FC Twente - Ajax en de Derby van het Noorden is voor Serdar Gözübüyük.

Van Boekel leidt Twente-Ajax, derby voor Gözübüyük

Het duel in Enschede van zaterdag (aftrap 19.45 uur) is de eerste wedstrijd na het ontslag van Alfred Schreuder als trainer van de Tukkers. René Hake zit als interim-coach op de bank in De Grolsch Veste, waar Ajax hoopt zijn zegereeks zonder tegendoelpunten voort te zetten.

Aangezien er vrijdag geen wedstrijd wordt afgewerkt in verband met de interlands deze week, beginnen er zaterdag twee wedstrijden om 18.30 uur. Kuipers, die maandag nog leiding gaf aan Schotland - Duitsland (2-3), fluit Roda JC Kerkrade - NEC en Dennis Higler is de scheidsrechter bij De Graafschap - AZ. Danny Makkelie en Kevin Blom moeten zaterdag vanaf 20.45 uur aan de bak bij respectievelijk PEC Zwolle - Excelsior en SC Cambuur - PSV.

Feyenoord krijgt op zondag (14.30 uur) bezoek van Willem II, bij dat duel is Eric Braamhaar de leidsman. FC Groningen en SC Heerenveen (12.30 uur) krijgen zondag te maken met Serdar Gözübüyük, terwijl ADO Den Haag - Heracles Amelo (14.30 uur) onder leiding staat van Jeroen Manchot. FC Utrecht - Vitesse is het laatste duel van de vijfde speelronde en wordt gefloten door Bas Nijhuis.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.