Koeman na gelijkspel: 'We speelden te traag'

Reacties

Manager Ronald Koeman zag zijn Southampton donderdagavond niet verder komen dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Midtjylland. De trainer baalt vooral van het lage tempo in de Europa League-wedstrijd.

Koeman na gelijkspel: 'We speelden te traag'

'In de rust vertelde ik de spelers dat het spel directer en agressiever moest. We speelden in de eerste helft te traag, waardoor we het lastig hadden tegen een defensief ingestelde tegenstander', vertelde Koeman aan BT Sport. Na rust deed Jay Rodriguez namens de thuisploeg iets terug door een strafschop te benutten.

Voormalig FC Groningen- en Southampton-speler Tim Sparv had de bezoekers met een droog schot vlak voor rust op voorsprong gezet. 'Hun goal kwam voort uit een slechte organisatie bij ons. We moeten meer communiceren in het veld, want dit kost je een uitdoelpunt', aldus Koeman na afloop in gesprek met de BBC.

Mané
The Saints
krijgen volgende week donderdag op bezoek in Denemarken de kans revanche te nemen na het teleurstellende resultaat in de heenwedstrijd. Koeman verwacht dan nog de beschikking te hebben over Sadio Mané, die in de belangstelling staat van Manchester United. 'We moeten met die interesse omgaan. Het is niet fijn, maar iedereen weet dat we deze zomer geen spelers meer verkopen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.