Koeman heeft 'verschrikkelijk de pee in'

Reacties

Ronald Koeman was zwaar teleurgesteld na de nederlaag in eigen huis tegen Manchester United (1-2). De manager van Southampton vond het vooral onnodig dat zijn ploeg met lege handen stond na afloop.

Koeman heeft 'verschrikkelijk de pee in'

'Ik heb verschrikkelijk de pee in', zei Koeman in gesprek met FOX Sports. 'Er was maar één ploeg die verdiende te winnen. Wij voetbalden beter. Wij hadden meer druk op United dan andersom, wij kregen meer kansen, maar dan moet je het wel afmaken. Ik heb tegen mijn spelers gezegd dat we niet hebben verloren van United maar van onszelf.'

'Helaas straffen wij de fouten van Manchester United niet af. En als je dan ziet hoe wij de doelpunten zomaar weggeven. Eerst die foute terugspeelbal en later in de wedstrijd laten we Robin van Persie helemaal vrij bij de tweede paal', blikte Koeman terug.

'Maar ook Manchester United maakte de nodige fouten, alleen straffen wij dat niet af. En dat doet Van Persie dus wel. Dat is een kwaliteit en ook het grote verschil met Southampton. De stap om dat ook te bereiken willen wij graag maken', aldus Koeman tot slot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.