Koeman vindt selectie te smal: 'Ga met bestuur praten'

Reacties

Ronald Koeman is ontevreden over de breedte van zijn huidige selectie. De manager van Southampton klaagt over vermoeidheid bij zijn spelers en hoopt in januari aankopen te kunnen doen.

Koeman vindt selectie te smal: 'Ga met bestuur praten'

Vooral op het middenveld moeten er spelers bij, vindt Koeman. 'Daar kampen we met veel blessures', stelde hij na de 1-0 nederlaag tegen Arsenal van gisteravond. Morgan Schneiderlin kampt met een heupblessure, terwijl Jack Cork tijdens de wedstrijd geblesseerd uitviel. Daardoor maakte Toby Alderweireld het duel noodgedwongen af als middenvelder.

'Ik ga met het bestuur praten', vervolgde Koeman. 'Ik ga aangeven wat er nodig is en wat ik graag zou willen doen op de transfermarkt. Dit is een competitie waarin je tegen elke club honderd procent moet geven en dat is lastig voor ons op dit moment. We hebben namelijk niet de mogelijkheden in de breedte die sommige topclubs wel hebben en dat maakt het moeilijk.'

Voordat Koeman de transfermarkt op kan wachten hem nog zes wedstrijden, waarvan de kraker tegen het Louis van Gaal van Manchester United van maandag vanuit Nederlands perspectief de aansprekendste is. Verder spelen The Saints in december nog tegen Burnley, Sheffield United (League Cup), Everton, Crystal Palace en Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.