Knieblessure houdt Tannane tot na schorsing aan de kant

Reacties

Heracles Almelo moet Oussama Tannane ook nog missen als de schorsing van de 21-jarige aanvaller erop zit. Onderzoek heeft uitgewezen dat Tannane door een knieblessure vier tot zes weken aan de kant staat.

Knieblessure houdt Tannane tot na schorsing aan de kant

Heracles ging maandag 'onder protest' akkoord met het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal. Tannane mist naar aanleiding van zijn worstelpartij met Kelvin Leerdam tijdens het bekerduel met Vitesse (4-1 winst na verlenging) de eerstvolgende twee wedstrijden tegen SC Heerenveen en Ajax, maar zal ook daarna nog moeten wachten op zijn rentree.

Een tackle van Héctor Moreno in het thuisduel met PSV (2-1) van vorige week zaterdag heeft er indirect voor gezorgd dat Tannane een scheurtje in het bot van een knie heeft opgelopen. Aanvankelijk meldde Heracles dat er slechts sprake was van een kneuzing. De clubtopscorer van de Tukkers kreeg echter opnieuw last van de blessure tijdens de warming-up voor de uitwedstrijd van afgelopen zaterdag tegen AZ (3-1).

De voormalige jeugdinternational, die overweegt voor de Marokkaanse nationale ploeg te kiezen, kwam daardoor al niet in actie in Alkmaar. Een dag later meldt Heracles dat Tannane, tot nu toe goed voor zes goals in zeven officiële duels, vier tot zes weken uit de roulatie zal zijn. Mogelijk duurt het daardoor tot de maand november voordat de linksbuiten zijn rentree maakt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.