Schorsing dreigt voor Heracles-smaakmaker Tannane

Reacties

De aanklager betaald voetbal is een vooronderzoek gestart naar Oussama Tannane. De middenvelder van Heracles Almelo greep in het bekerduel met Vitesse Kelvin Leerdam tijdens een opstootje bij zijn gezicht (foto).

Schorsing dreigt voor Heracles-smaakmaker Tannane

In het bekerduel, dat de Heraclieden met 4-1 wonnen na verlenging, was het sowieso onvriendelijk. Bij de Arnhemmers werden Renato Ibarra, Marvelous Nakamba en Guram Kashia na twee gele kaarten weggestuurd.

Ook Vitesse-trainer Peter Bosz werd naar de tribune gestuurd. Het duel lag zelfs eventjes stil omdat de coach weigerde gehoor te geven aan scheidsrechter Danny Makkelie.

De aanklager heeft Heracles Almelo, aanvoerder Mark-Jan Fledderus en Tannane om een verklaring gevraagd. Zij hebben tot maandag 11.00 uur de tijd om te reageren.

Tannane, met vijf goals in zes competitieduels een van de smaakmakers bij revelatie Heracles, werd in het competitieduel met PSV nog het slachtoffer van een stevige overtreding Héctor Moreno. De middenvelder sprak na afloop schande van die charge. Vorig seizoen miste hij bij Heracles een groot deel van het seizoen vanwege een disciplinaire sanctie van de club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.