Kishna haakt af bij Lazio: ernst blessure nog niet bekend

Reacties

Ricardo Kishna komt donderdagavond niet in actie als zijn club Lazio het in de Europa League opneemt tegen Saint-Étienne. De voormalige aanvaller van Ajax kampt met een meniscusblessure.

Kishna haakt af bij Lazio: ernst blessure nog niet bekend

'Kishna heeft gisteren tijdens de training een knieblessure opgelopen', vertelt dokter Stefano Lovati op de clubsite van de Romeinen. 'Hij had een zwelling op de buitenkant van zijn rechterknie. Uit een scan is gebleken dat hij een meniscuskwetsuur heeft.'

Hoelang Kishna eruit ligt, is nog niet bekend. 'Hij moet nu fysiotherapie volgen en daarnaast rust houden. We moeten de volgende tests afwachten. Over drie dagen hopen we een beter beeld van de situatie te hebben', aldus de arts over de voormalige Ajacied, die in het verleden veelvuldig kampte met knieklachten.

Lazio speelt donderdag om 21.05 uur in Frankrijk tegen Saint-Étienne. Voor beide ploegen staat er niets meer op het spel. Met dertien punten is Lazio al verzekerd van de eerste plaats in Groep G van de Europa League. De Fransen hebben met acht punten vier punten voorsprong op nummer drie Dnjepr Dnjepropetrovsk en is daardoor als nummer twee door naar de volgende ronde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.