Juventus kegelt stadgenoot Torino uit bekertoernooi

Reacties

Juventus heeft zich zonder problemen voor de kwartfinale van het toernooi om de Coppa Italia geplaatst. Stadsgenoot Torino werd met 4-0 verslagen.

Juventus kegelt stadgenoot Torino uit bekertoernooi

Simone Zaza was de grote man voor Juventus. Hij kwam afgelopen zomer voor bijna twintig miljoen euro over van Sassuolo, maar komt in Turijn amper in actie door de concurrentie van Paulo Dybala, Mario Mandzukic en Álvaro Morata. In de Derby della Mole gaf hij echter zijn visitekaartje af.

De 24-jarige spits opende in de 28ste minuut de score, door prachtig raak te schieten na fraai voorbereidend werk van Morata. In de 51ste minuut maakte Zaza (op de foto geflankeerd door Morata en Leonardo Bonucci) er met een lage knal 2-0 van. Even eerder was Torino na een rode kaart (2x geel) voor Cristian Molinaro met tien man komen te staan.

Kort na zijn tweede goal werd Zaza vervangen door Dybala en hij maakte in de 74ste minuut de 3-0 met een geplaatst schot vanaf zestien meter. Paul Pogba maakte er met een schitterende vrije trap ook nog 4-0 van. Juventus speelt in de kwartfinale tegen de winnaar van het duel Lazio - Udinese, dat donderdag wordt afgewerkt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.