Juanfran: 'Op een dag keren wij terug in de finale'

Reacties

Gabi feliciteert Real Madrid met het winnen van de Champions League. De aanvoerder van Atlético Madrid zag de zege door zijn vingers glippen. Verdediger Juanfran verwacht dat dit niet de laatste eindstrijd in het miljoenenbal was voor Los Rojiblancos.

Juanfran: 'Op een dag keren wij terug in de finale'

Lange tijd stond Atlético op voorsprong (treffer Diego Godin), maar diep in de blessuretijd van de reguliere speeltijd zorgde Sergio Ramos voor de gelijkmaker (1-1), waarna De Koninklijke  het in de verlenging afmaakte (4-1).

'In de extra tijd hebben we niet veel kansen meer gehad en Real Madrid speelde beter. Voordat de verlenging begon, vertelde trainer Diego Simeone dat we hard moesten blijven werken. We waren dicht bij het winnen van de beker, maar de titel is pas gewonnen als de wedstrijd voorbij is', laat de dertigjarige Gabi na afloop weten.

De Spaanse middenvelder (op de foto in duel met Ángel Di María) liet zich van zijn beste kant zien. 'We hebben er hard voor gewerkt, maar nu wil ik de kampioenen graag feliciteren.' Ook Juanfran complimenteert de aartsrivaal. 'De goal van Sergio Ramos was pijnlijk. Real Madrid heeft uiteindelijk gewonnen en dat verdienen ze. We moeten ze feliciteren. '

Maar volgens de mandekker is dit niet de laatste eindstrijd in de Champions League voor Atlético Madrid. 'Op een dag zullen we terugkeren in de finale van deze competitie, dus maak je niet druk. Winnen of verliezen: dat doen wij als team', besloot hij.

De achtergronden rond Oranje volgen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.