Real met gevreesd trio, Khedira vervangt Alonso

Reacties

Real Madrid kan in de beladen Champions League-finale tegen stadgenoot Atlético Madrid beschikken over het aanvalstrio Gareth Bale, Karim Benzema én Cristiano Ronaldo. Meest opvallende naam in de opstelling is die van Sami Khedira (foto).

Real met gevreesd trio, Khedira vervangt Alonso

De Duitse middenvelder miste het grootste deel van het seizoen vanwege een zware knieblessure. Khedira is in Lissabon de vervanger van de geschorste controleur Xabi Alonso, terwijl de verwachting was dat Asier Illarramendi zijn plaats zou innemen.

Khedira liep de kwetsuur vorig jaar november op tijdens de oefeninterland van Duitsland tegen Italië en speelde dit seizoen pas dertien competitieduels en kwam daarnaast vier keer in actie in de Champions League.

In de voorhoede kan trainer Carlo Ancelotti gewoon beschikken over het gevreesde trio Bale, Benzema en Ronaldo. Van Bale en Ronaldo werd deze week al bekend dat ze op tijd fit zouden zijn voor de kraker tegen Atlético, maar het meespelen van Benzema werd een race tegen de klok.

Waar de Franse aanvaller die race won, moet Pepe verstek laten gaan in zijn vaderland. De Portugese centrumverdediger kampt met een kuitblessure en wordt vervangen door de jonge Fransman Raphaël Varane.

De volledige opstelling: Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Coentrão; Khedira, Modric, Di María; Bale, Benzema, Ronaldo.

De achtergronden rond Oranje volgen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.