Atlético mist Turan in Champions League-finale

Reacties

Atlético Madrid treedt vanavond in de Champions League-finale aan zonder Arda Turan. De Turk heeft te veel last van een heupblessure. Trainer Diego Simeone kan wel een beroep doen op topschutter Diego Costa.

Atlético mist Turan in Champions League-finale

Turan viel vorige week in het kampioensduel met Barcelona (1-1) uit met een heupblessure. Ondanks dat hij woensdag weer meetrainde met Los Rojiblancos, zit de kwetsuur hem te veel dwars. Coach Simeone kan helemaal geen gebruik maken van de gezichtsbepalende speler, want Turan zit zelfs niet op de reservebank.

Verder hoeft de Argentijnse oefenmeester zich geen zorgen te maken over personele problemen. Zo is Costa wel fit genoeg bevonden. Ook hij viel, net als Turan, vorige week in het treffen met Barça geblesseerd uit. De spits schakelde de befaamde Servische placenta-dokter Marijana Kovacevic in om zich op te laten lappen. Dat is gelukt.

Atlético Madrid speelt in de 4-4-2-formatie. In de verdedigingslinie zijn geen verrassingen te ontdekken. Koke zal op het middenveld vanaf links opereren, terwijl de rechterflank voor Raúl García is. David Villa en Diego Costa vormen het spitsenduo.

Atlético Madrid: Courtois; Juanfran, Diego Godín, Miranda, Filipe Luis; Raúl García, Gabi, Tiago, Koke; Diego Costa, Villa.

De achtergronden rond Oranje volgen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.