Jongste Hazard-telg staat open voor flirt van Anderlecht

Thorgan Hazard (20) heeft de stevige flirt van Anderlecht-trainer John van den Brom deels beantwoord. De Belgische huurling van Chelsea, én broertje van Blues-dirigent Eden Hazard, maakte dit seizoen indruk bij Zulte Waregem. Hij steekt niet onder stoelen of banken Anderlecht als een mooie volgende stap te zien.

Jongste Hazard-telg staat open voor flirt van Anderlecht

De jongste Hazard timmert hard aan de weg. Bij Chelsea, waar hij nog een contract tot medio 2016 heeft, lijkt speeltijd evenwel nog niet aan de orde.

'Voor Chelsea, zoals Eden, voel ik me nog niet klaar', vertelt hij in de Belgische pers. 'Ik wil wel graag Champions League spelen, dat is een droom. En met Zulte Waregem in de hoofdpoules geraken, wordt lang niet eenvoudig', doelt de middenvelder annex aanvaller op de voorrondeduels die hij met de nummer twee van België volgend seizoen zal moeten afwerken om aan de dans der miljoenen mee te kunnen doen.

Uitgerekend bij rivaal Anderlecht, de ploeg die de bloedstollende titelrace op de slotdag van de play-offs winnend besloot, is directe kwalificatie wel een feit. Van den Brom liet al weten de jongste Hazard graag te verwelkomen op huurbasis volgend seizoen.

'Het doet uiteraard plezier dat ik word gewaardeerd. Maar op dit ogenblik weet ik echt niet waar ik volgend seizoen speel', vertelde Hazard daarover.

Ondanks het einde van de competitie wacht Hazard dit seizoen nog wel een hoogtepunt. Op donderdag 30 mei kan hij mogelijk zijn debuut maken voor de Belgische nationale ploeg. Dan is in Cleveland de Verenigde Staten de gastheer van de Rode Duivels. Dat zijn broer Eden tegen die tijd is hersteld van zijn hamstringblessure kan zijn debuut nog wat extra cachet geven.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen