Italiaanse media weten het zeker: De Boer krijgt ontslag

Reacties

Minder dan een week nadat de leiding van Internazionale het vertrouwen uitsprak in Frank de Boer, waait er in Giuseppe Meazza schijnbaar een compleet andere wind met de trainer als slachtoffer.

Italiaanse media weten het zeker: De Boer krijgt ontslag

Hoewel de clubleiding zich officieel nog in stilzwijgen hult, draaien de Italiaanse kranten er niet omheen. De Boer heeft zijn laatste krediet verspeeld door zondag bij Sampdoria te verliezen. Het is alleen de vraag wanneer de oud-international de wacht wordt aangezegd, stellen La Gazzetta dello Sport en Corriero dello Sport.

Sky Italia meldt dat De Boer volgende week tegen Crotone voor het laatst op de Inter-bank zal zitten. De interlandperiode is een beter moment om een nieuwe trainer in te vliegen, zodat die meer tijd heeft de Nerazzurri naar de hand te zetten. De contacten met mogelijke opvolgers Leonardo en Laurent Blanc zijn naar verluidt al gelegd. Inter gaat donderdag in de Europa League op bezoek bij Southampton.

De Boer heeft als trainer van Inter niet alleen te maken met slechte resultaten. Ook spelers beginnen zich te roeren. Dat Gabigol en Stevan Jovetic zondag buiten de wedstrijdselectie vielen, zette al kwaad bloed. Éder zorgde tijdens de wedstrijd voor meer ophef door de uitgestoken hand van De Boer te weigeren na zijn wissel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.