Isco: 'Ik denk dat ik nog beter kan'

Reacties

Isco maakte zaterdagavond het verschil namens Spanje in het EK-kwalificatieduel met Wit-Rusland (3-0). De kleine spelmaker laat weten dat er nog meer in het vat zit voor zowel de nationale ploeg als zijn huidige werkgever Real Madrid.

Isco: 'Ik denk dat ik nog beter kan'

'Ik voel me goed, maar ik denk dat ik nog niet mijn beste voetbal heb laten zien', zei uitblinker Isco na de wedstrijd tegen Wit-Rusland, waarin hij met een schitterend schot in de kruising de score opende. 'Ik ben vrij in mijn hoofd en verbeter mezelf nog elke dag.'

'Dat komt ook doordat ik nu veel speel', legt Isco uit. 'Als je op de bank zit en weinig minuten maakt, stagneert je ontwikkeling. Speel je wél veel, dan boek je progressie.'

De technisch vaardige Spanjaard kwam in de basis bij Real Madrid toen Gareth Bale geblesseerd raakte. In die periode heeft Isco zich nadrukkelijk laten gelden. Het is dus nog maar de vraag wie het kind van de rekening gaat worden bij De Koninklijke nu Bale volledig hersteld is.

Bij de Madrilenen kan Isco rekenen op veel speeltijd, gezien zijn sterke optredens in de competitie en de Champions League. Maar ook in de nationale ploeg laat de middenvelder zien waartoe hij in staat is. Hij beloonde zijn sterke optreden tegen Wit-Rusland met een zeer fraaie treffer. 'Ik raakte de wel bal lekker', aldus de spelmaker.

In navolging van Isco toonde ook bondscoach Vicente del Bosque zich content, al had de ervaren oefenmeester ook een kritische opmerking over het spel van de middenvelder. 'Isco speelde goed, maar wilde dingen doen die niet echt nodig waren', aldus Del Bosque.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.