Met Balotelli op vrouwenjacht, stijlicoon Nigel de Jong

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Met Balotelli op vrouwenjacht, stijlicoon Nigel de Jong

• Scoren als Mario Balotelli. Alleen niet op, maar buiten het veld. Deze imitator waagt een poging. En nóg een, en nóg een.........

• Terwijl Nigel de Jong niet in actie kan komen voor het zwalkende Oranje, ontvangt de middenvelder van AC Milan een persoonlijke prijs. De fysiek sterke controleur is namelijk uitgeroepen tot Fashion Player of the Year. De Jong hield onder anderen Eljero Elia en Ruud Boymans achter zich. De Jong werd gekozen omdat hij het meest de grenzen opzoekt. (LAF)

• Van keeper tot worstelaar. Het overkwam de Duitser Tim Wiese, voormalig international en doelman van Werder Bremen. Bekijk hieronder de wedstrijd van afgelopen weekend.

Paul Scholes is veertig jaar geworden. Zijn voormalige werkgever Manchester United trakteert de jarige op een fraaie video uit het verleden.

'Zo alarmerend vond ik de woorden van Robben niet'
• Reserve-aanvoerder Arjen Robben zette na de 2-3 nederlaag tegen Mexico de boel op scherp door zich kritisch uit te laten over Oranje. Vooral de defensie moest het ontgelden. Wesley Sneijder is niet zo onder de indruk van de uitspraken. De kleine middenvelder is het namelijk roerend eens met zijn collega. 'Robben sprak de waarheid. Dat zijn de feiten', aldus de spelmaker van Oranje. (Nu Sport)

'Ik wilde eigenlijk zijn zoals Kobe Bryant'
Giorgio Chiellini wil net zo goed worden als de voormalige Italiaanse international en AC Milan-icoon Paolo Maldini. Maar dat was in zijn jonge jaren wel anders. De verdediger van Juventus wilde namelijk in de voetsporen treden van basketbal-legende Kobe Bryant, maar was te klein om die droom voort te zetten.

• San Marino schreef zaterdagavond historie, door zijn eerste punt ooit te pakken in een EK-kwalificatiereeks. Het dwergstaatje vierde de 0-0 tegen Estland alsof het zojuist de Europese titel had veroverd.

'Italië kan het EK van 2016 winnen'
• AS-Roma middenvelder Daniele De Rossi speelt zondagavond, mits de weersomstandigheden het toelaten, zijn honderdste interland voor Italië. Het duel met Kroatië in Milaan is een aanloop naar iets groots, volgens de routinier. Italië is in zijn ogen een van de favorieten voor de eindzege tijdens het EK in Frankrijk. (UEFA)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.