Inter hoont geruchten over ontslag De Boer weg

Reacties

Internazionale ontkent met klem dat de positie van Frank de Boer op de tocht staat. Italiaanse media hebben de aanval op de trainer geopend na de 0-2 nederlaag tegen Hapoel Beer Sheva in de Europa League.

Inter hoont geruchten over ontslag De Boer weg

Directeur Piero Ausilio zegt dat de clubleiding er niet aan denkt om De Boer weg te sturen. 'Of zijn positie in gevaar is? Daar zou ik met stevige woorden op moeten antwoorden, maar dat doe ik niet. Er zijn namelijk vrouwen in de zaal. Maar ik kan jullie melden dat de geruchten over De Boer totale onzin zijn.'

'We moeten meer werken en minder praten. We hebben tegen Hapoel beroerd gespeeld, maar er is geen man overboord. Het was slechts één van zes groepswedstrijden in totaal. We moeten rustig blijven. De Boer heeft weinig tijd gehad om het team naar zijn hand te zetten en die tijd verdient hij wel. Laten we met zijn allen een beetje kalm blijven, alsjeblieft', aldus Ausilio.

De Boers Inter wacht zondagavond een krachtproef van jewelste, want dan komt om 18.00 uur Juventus op bezoek in Milaan. Midweeks volgt een uitduel met Empoli.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.