De Boer moet het ontgelden: 'Inter, schaam je je niet?'

Reacties

Het lukt Frank de Boer maar niet om Internazionale op de rit te krijgen. Donderdag werd er met 0-2 verloren van Hapoel Beer Sheva en dat is voor de Italiaanse media reden voor een frontale aanval.

De Boer moet het ontgelden: 'Inter, schaam je je niet?'

De Boer heeft als trainer nog geen indruk gemaakt in Italië en La Gazzetta dello Sport haalt op de voorpagina dan ook uit naar Internazionale. 'Inter, schaam je je niet?', staat er in kapitalen. De foto met een feestend Hapoel en een treurend Inter is eveneens veelzeggend.

Il Corriere dello Sport doet er nog een schepje bovenop en richt zich expliciet op De Boer. 'De Boer vernederd door Israëliërs', kopt de krant, die ook de massale fluitconcerten in San Siro richting De Boer en de spelers nadrukkelijk benoemt.

Andere media in Italië weten dat het einde van De Boer bij Inter al nabij is. Wanneer de Nerazzurri zondag niet winnen van landskampioen Juventus, moet de Nederlander volgens calciomercato.com het veld ruimen. Fabio Capello zou al benaderd zijn door Inter om De Boer op te volgen. In het contract van de ex-trainer van Ajax zou bovendien een clausule staan die het mogelijk maakt om hem voor een afkoopsom van anderhalf miljoen euro op straat te zetten.

Ook Tuttosport heeft het wel gehad met De Boer, die tot dusverre slechts één van zijn vier officiële wedstrijden in dienst van Inter wist te winnen. 'De Boer zinkt', schrijft de krant op de voorpagina.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.