Indrukwekkend onthaal voor EK-winnaar Portugal

Reacties

De selectie van Portugal is maandag op indrukwekkende wijze onthaald in Lissabon. Vele tienduizenden voetbalfans gaven de winnaar van het EK een warm welkom.

Indrukwekkend onthaal voor EK-winnaar Portugal

Het titelfeest begon eigenlijk al op het vliegveld. De piloot plakte voor het taxiën een foto van Eusebio op het vliegtuig, waarna hij naar de juiste parkeerplaats reed. Dit gebeurde terwijl de brandweer het vliegtuig bewaterde met water in de nationale kleuren van Portugal.

De ontvangst op het vliegveld was pas het begin voor Portugal, dat zondag in de finale van het EK na verlenging met 1-0 te sterk was voor gastland Frankrijk. Sterspeler Cristiano Ronaldo, die de finale door een blessure zelf al snel moest staken, filmde het spektakel in Lissabon vanaf de open dubbeldekker waarmee de spelers werden rondgereden in de Portugese hoofdstad.

De massaal toegestroomde fans maakten er een groot feest van en lieten de spelers van Portugal eens te meer beseffen wat het winnen van het EK heeft losgemaakt in het land. Het leverde prachtige beelden op.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.