Real haalt opgelucht adem na diagnose voor Ronaldo

Reacties

De blessure die Cristiano Ronaldo zondagavond in de door Portugal gewonnen EK-finale opliep, lijkt mee te vallen. Spaanse media melden dat de Portugese sterspeler, én vedette van Real Madrid, de kruisband van zijn linkerknie heeft verrekt.

Real haalt opgelucht adem na diagnose voor Ronaldo

Volgens de eerste berichten zou Ronaldo daardoor maar enkele weken niets kunnen doen. De start van de Primera División in het weekend van 20/21 augustus lijkt hij dan ook gewoon te halen. Het is nog niet duidelijk of de aanvaller weer fit is voor het duel om de Europese Supercup tegen Sevilla op dinsdag 9 augustus.

In de finale van het EK tegen Frankrijk (1-0 na verlenging) viel Ronaldo al na 24 minuten uit, nadat hij zich al eerder twee keer liet behandelen aan zijn knie. Ondanks zijn afwezigheid won Portugal voor het eerst in de geschiedenis de Europese titel dankzij een goal in de verlenging van Éder.

Als nader onderzoek naar de blessure van Ronaldo geen schade uitwijst, kan in Madrid dus opgelucht ademgehaald worden. Bovendien wacht de Portugees eerst nog een vakantie na zijn EK-verplichtingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.