'Ibrahimovic krijgt riante contractverlenging van PSG'

Zlatan Ibrahimovic (31) heeft zijn contract bij Paris Saint-Germain verlengd met een jaar. De Zweed kreeg daarbij tevens een stevige loonsverhoging.

'Ibrahimovic krijgt riante contractverlenging van PSG'

De voormalige Ajacied stond tot medio 2015 onder contract en signeerde een nieuwe verbintenis, die een jaar langer loopt. L'Equipe meldt dat het salaris van de spits is opgekrikt van een kleine veertien miljoen euro naar vijftien miljoen.

Daarmee zou Ibrahimovic een salaris gaan verdienen dat gelijk is aan dat van Barcelona-ster Lionel Messi. Sinds zijn recente contractverlenging bij Real Madrid toucheert Cristiano Ronaldo twee miljoen euro meer.

Het akkoord is een opsteker voor Ibrahimovic in de aanloop naar de clash van zondag met titelrivaal AS Monaco. Ibrahimovic kwam dit seizoen tot één competitiegoal in vijf optredens. Vorig seizoen beleefde hij zijn meest productieve seizoen bij zijn debuutjaargang in Parijs. Hij scoorde dertig keer in 34 duels.

Voor zijn komst naar PSG stond Ibrahimovic onder contract bij Malmö, Ajax, Juventus, Internazionale, Barcelona en AC Milan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen