Heracles wil verder met Stegeman als leider driemanschap

Reacties

Als het aan de leiding van Heracles Almelo ligt, is John Stegeman ook volgend seizoen de hoofdtrainer van de club. Hij moet 'aanvoerder' worden van een driemanschap.

Heracles wil verder met Stegeman als leider driemanschap

Heracles heeft op korte termijn een vervolggesprek met Stegeman (foto) over een nieuw dienstverband als hoofdtrainer. De 38-jarige coach beschikt bij de club over een contract tot medio 2016, maar dat is wel vanuit het perspectief van assistent-trainer.

Na het ontslag van Jan de Jonge in het begin van dit seizoen, na vier speelronden, kreeg Stegeman van Heracles Almelo de rest van deze jaargang de kans zich te bewijzen. Recent sprak de clubleiding het vertrouwen uit in de voormalige aanvaller, maar tot concrete afspraken leidde dat nog niet.

'Wat ons betreft is John sowieso volgend seizoen de hoofdtrainer van Heracles Almelo', zegt directeur Nico-Jan Hoogma tegen Voetbal International. 'Nadat hij De Jonge was opgevolgd, is zijn contract al wel opgewaardeerd. Binnenkort gaan we rustig met elkaar om de tafel zitten om de wederzijdse toekomstideeën te bespreken.'

Als het aan Heracles Almelo krijgt Stegeman bij zijn driemanschap René Kolmschot en Hendrie Krüzen als assistenten. De laatste komt na een uitstapje van twee jaar terug van Vitesse. Van Alfred Nijhuis, die in september na het doorschuiven van Stegeman als assistent-trainer werd toegevoegd aan de technische staf, neemt de club afscheid. 'Zoals het er nu naar uitziet, is er financieel geen ruimte om Alfred te behouden', aldus Hoogma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.