Heracles Almelo klaar voor degradatiekraker

Reacties

Heracles Almelo werkt met een vrijwel fitte selectie toe naar de cruciale uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. Trainer John Stegeman kan komende zaterdag alleen geen beroep doen op de met een knieblessure kampende verdediger Bart Schenkeveld.

Heracles Almelo klaar voor degradatiekraker

Bij winst aan de Krommedijk vergroot Heracles de voorsprong op de hekkensluiter tot twaalf punten, met dan nog vijf wedstrijden te spelen. Bovendien is een goed resultaat uitermate welkom voor de huidige nummer vijftien, gezien de opmars die NAC Breda heeft ingezet. De Brabanders staan inmiddels net als Heracles op 25 punten. Alleen Go Ahead Eagles bevindt zich nog tussen de twee ploegen en de Dordtse hekkensluiter. De Deventenaren hebben twee punten minder dan Heracles en NAC.

'Ik vind dat FC Dordrecht onder de nieuwe trainer Jan Everse aardig bezig is, dus het wordt moeilijk genoeg', verwacht trainer John Stegeman. 'We hebben de spelers in het interlandweekeinde een paar dagen vrij gegeven om de hoofden leeg te maken. Verder benaderen we het duel in Dordrecht zoals alle andere. We moeten nog een flink aantal punten pakken om ons te handhaven en dat moeten we zo snel mogelijk voor elkaar zien te boksen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.