Helmond Sport trots op nieuwe hoofdtrainer Streppel

Jurgen Streppel staat komend seizoen als hoofdtrainer op eigen benen. Helmond Sport heeft hem naar voren geschoven als opvolger van de vertrokken Jan Poortvliet.

Helmond Sport trots op nieuwe hoofdtrainer Streppel

Tegen de zin van Helmond Sport koos Poortvliet voor Southampton als nieuwe werkgever. De Brabantse club zat onverwachts zonder trainer. Na enkele weken bleek de opvolger al in huis: assistent Streppel.

'Wij zijn ervan overtuigd dat met de aanstelling van Streppel als hoofdtrainer een volgende stap gezet kan worden in de ontwikkeling van de club', aldus directeur Mario Captein. 'Jurgen kent de club door en door en dit zal een belangrijke doelstelling, namelijk de doorstroming van eigen talent, versnellen.'

Helmond prijst zich gelukkig met Streppel. 'Samen met zijn communicatieve vaardigheden, aanvallend en georganiseerd voetbal past Jurgen uitstekend bij onze club', aldus Captein. 'Tevens zijn we trots dat onze nieuwe trainer/coach door de club zelf is opgeleid.'

De gewezen assistent Streppel (39), die zijn actieve carrière als speler begon bij Helmond Sport, krijgt komend seizoen de helpende hand van Mario Verlijsdonk en Frank van Kempen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen